18. 8. 2017

Meggie, kříženka jorka a jezevčíka - červenec 2017

     NAŠLA DOMOV PŘI PSÍ VÝSTAVĚ "CHCETE NÁS?" V BRNĚ-LUŽÁNKÁCH 14. 10. 2017.

     Paní se o fenku nemohla starat, a tak budeme hledat nový domov. Podle majitelky je fenka už starší. Má trošku šedý zákal, trochu toporně chodí na zadní nožky, jinak je v pořádku, čiperná. Vyšetření ukázalo bolest páteře, fenka dostala klidový režim a léky na prokrvení končetin.

      Megginka do azylu přišla 2. 7. 2017, má plachou povahu, musí se s ní opatrně. K pejskům je snášenlivá, k lidem submisivní, ovšem ze strachu umí vrčet a ohánět se, než pozná, že jí od nového člověka nic nehrozí. S časem je stále důvěřivější i vůči novým lidem, mazlivější, nebojácnější, nechává se při prvním setkání hladit.

      Je to kříženec pravděpodobně jezevčíka s teriérem. Postavy je malé, má přibližně 7 kg.

      Potřebovala by někoho klidnější povahy, nejlépe starší lidi bez malých dětí zato s rodinným domečkem a zabezpečenou zahrádkou. Pozor, je to norník!

      Fenečka je naočkovaná i odčervená, nevykastrovaná, současnosti (srpen 2017) hárá. Do nového domova půjde jen s adopční smlouvou a za poplatek

      Máte-li o nenáročnou, hodnou Meggínku zájem, pište na tyrana.zvirata@gmail.com nebo volejte na 731712275. Nachází se v dočasce u Brna.





Žádné komentáře: