21. 2. 2022

Beruška - únor 2022


     Toto malé stvořeníčko, přátelé, potřebuje naši pomoc. Jmenuje se Beruška a je to malá šibalka. V tuto chvíli je po štěňátkách. Nemá čip, očkování, není odčervená. Takže toto všechno potřebuje neprodleně zajistit. Plus celkové vyšetření, prohlídku, krve, zoubky a tak dále, však to všichni známe.
 
     Holčička je mladá, veselá, trošku divoká a potřebuje usměrnit a dovychovat. Fenečka půjde do adopce a jak vidno, je malého vzrůstu do 10 kg. Pokud byste o ni měli zájem, ozvěte se na mail: ziviretnik.org@gmail.com (komu by to nešlo tak na tyrana.zvirata@gmail.com) a do předmětu napište Beruška. Uveďte, prosím, svůj věk, věk případných dětí, město, zkušenosti s pejsky, kde by pejsek žil (doma, venku), přibližně denní režim pejska a podobné informace, které nám usnadní výběr nového domova.  
 
     Také bychom chtěli moc a moc poprosit o příspěvek na ošetření fenečky, a to na běžný účet našeho spolku Zvířetník z.s. číslo 93900939/2010 nebo na transparentní sbírkový 92900929/2010. S poznámkou Beruška, variabilní symbol 22102. Předem moc děkujeme. 
 
     Poznámka: není všem dnům konec a bude nutné se postarat ještě o jednu fenku, která je maminkou Berušky. A tam to bude zřejmě vyšší obnos, protože to je již starší fenka. Je potřeba celková prohlídka, ale nyní i akutnější ošetření např. s nemocným očičkem, a později budeme řešit další věci vč. kastrace. 
 
 
 
***

Žádné komentáře: