2. 3. 2022

Betynka - březen 2022

     Nový domov hledá fenečka jménem Betynka. Zemřel jí páníček, a tak potřebuje, aby se jí někdo ujal.

     Má asi 3,5 roku a je milá a hodná, poslechne na slovo. Je zvyklá na starší lidi. Starší děti nijak neřeší, s mladšími není vyzkoušená. Co se týče snášenlivosti s pejsky, nevykazuje zatím žádný problém.

     Je to pravděpodobně kříženka kokršpaněla, ale nejeví snahu lovit. Je potřeba popracovat na poslušnosti. Pán byl již omezeně pohyblivý a fenečka si neužila dostatečného pohybu, takže má nyní tendenci si jej zabezpečit sama a na přivolání reagovat laxně.

     Bydlela v bytě a umí se v něm chovat. Nic neničí. Vyhledává pohodlí křesla.

     Je poměrně žravá, nicméně stále štíhlá. Je naučená na granule, ale nepohrdne ani pamlsky a samozřejmě ani dobrotami z masa. Má 16 kilogramů a výškou kohoutku dosahuje zhruba kolene.

     Při manipulaci projevuje lehké obavy a opatrnost, ne agresivitu. Nicméně zatím nevíme, jak by se zachovala například při bolestivějším zákroku na veterině.

     Velmi ráda se mazlí a chová, skáče na klín. Je to milá holka a ve svém věku ještě přizpůsobivá.

     Musíme zafinancovat její vyšetření, odčervení, očkování, čip i očkovací průkaz. Nemá platné nic z toho. Budeme velmi vděční, pokud přispějete na naši činnost a Betynčino ošetření jakoukoliv částkou na běžný účet 93900939/2010 nebo na transparentní, sbírkový 92900929/2010. S poznámkou Betynka nebo variabilním symbolem 221031. Děkujeme.

 

***
 

Žádné komentáře: