9. 11. 2012

Pozvánka: Výstava pro kočku - podzimní umisťovací výstava opuštěných koček (11. 11. 2012)


     V neděli 11. listopadu 2012 se koná v prostorách Chvalské tvrze (Praha 9-Horní Počernice) VÝSTAVA PRO KOČKU - podzimní umísťovací výstava opuštěných koček. Vybrat si mňoukajícího spolubydlícího nebo jenom přispět opuštěným číčám pohlazením či něčím dobrým na zub budete moci od 10 do 17 hodin.
 
     Cílem výstavy je najít nový domov pro co největší počet koček a shromáždit krmení pro ta zvířata (hlavně nechtěná koťata), která se s každým podzimem do péče útulků a ochranářských organizací dostanou. Proto je také vstupenkou na výstavu konzerva krmení pro kočky. Vstupenku - konzervu je možné zakoupit na místě.

     Na výstavě si budete moci koupit za výhodné ceny chovatelské potřeby (krmivo, stelivo, kočičí toalety, hračky, škrabadla, pamlsky, vitamíny aj.) pro své domácí mazlíčky. Prodej zajišťuje eShop Packa.cz. Pokud si objednáte zboží z jeho internetové nabídky a nákup zaplatíte do pátku 2. října, můžete ušetřit za poštovné a nechat si vybrané chovatelské potřeby dovézt na výstavu. Stejným způsobem můžete nakoupit krmivo či chovatelské potřeby i pro útulky, které se výstavy účastní. Váš dar jim bude předán na místě.
Prodávány budou i různé kočičí drobnosti v útulkovém charitativním obchůdku.
Pro děti je přichystán výtvarný program. Navíc děti, které přinesou vlastnoručně namalovaný obrázek kočky (čtvrtka velikosti A4), mají na výstavu vstup zdarma.
 
Jak se na výstavu dostanete?

      VÝSTAVA PRO KOČKU se koná v prostorách Chvalské tvrze (Praha 9-Horní Počernice), která se nachází jednu zastávku autobusem od konečné metra B Černý most. Použít můžete autobusy číslo 223, 273, 296, 304 a 353 (zastávka Chvaly) a další. Výpis spojení
Pojedete autem? Podívejte se na zvětšovací mapu. (Odkaz se otevře v novém okně.)

Více informací, jak pomoci, co přinést, na co se můžete těšit najdete na kocky-online.cz



Výstava pro kočku


1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Veľmi oceňujem túto akciu a držím palce všetkým babulkám aby našli teplú a milujpcu náruč :)

Lenka